Cordero con costra a la italiana

Cordero con costra a la italiana

4.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
4 porciones

Υλικά

  • 5 ramitas romero solamente las hojas
  • 15 g de hojas de albahaca fresca
  • 15 g de orégano fresco solamente las hojas
  • 15 g de perejil chino fresco solamente las hojas
  • 8 dientes de ajo pelados
  • 2 limones verdes la ralladura y el jugo
  • 2 cditas de sal marina
  • 3 cebollas cambray en trozos (2 cm)
  • 1500 g de pierna de cordero, sin hueso
  • 1000 g de agua

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porciones

Πρωτεΐνη 25 g
Θερμίδες 1182 kJ / 283 kcal
Λιπαρά 19 g
Φυτικές ίνες 1 g
Υδατάνθρακες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων