
Συσκευές & Αξεσουάρ
Schweizer Bauernbrot
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 7ωρ.
16 Scheiben
Υλικά
Quellstück
-
Paniermehl (siehe Tipp)25 g
-
Wasser50 g
Hauptteig
-
Wasser kalt200 g
-
Bier kalt250 g
-
frische Hefe10 g
-
Roggenmehl Type 1150 und etwas mehr zum Bearbeiten200 g
-
Weizenmehl Type 1050500 g
-
Salz (10-12 g)3 TL
-
rustikales Brotgewürz (προαιρετικό πεδίο)2 TL
-
Öl zum Einfetten
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
142 kcal /
595 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
27 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Brotgenuss
13 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKäse-Zwiebel-Brote
1 godz. 20 min
Stockbrot
20 min
Pizzabrötchen mit Basilikumbutter
4 godz. 30 min
Baguette
3 godz. 45 min
Pfeffer-Brötchen
2 godz.
Sandwichtoast
18 godz.
Römische Pizza Bianco
6 godz. 30 min
Dinkel-Körner-Brötchen
2 godz.
Walnut Scones
30 min
Garlic-Cheese-Bread
2 godz. 30 min
Igel-Brötchen mit Schoko-Füllung
2 godz. 30 min
Kräuterbutter-Fladenbrote
35 min