
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rote-Bete-Schmarrn mit Knoblauchdip
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Wasser500 g
-
Rote Bete geschält, in Würfeln (5 mm)500 g
-
Knoblauchzehe1
-
Saure Sahne200 g
-
Sonnenblumenöl15 g
-
Zitronensaft1 TL
-
Senf, mittelscharf1 TL
-
Dill, getrocknet2 EL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Mehl230 g
-
Milch250 g
-
Eier3
-
Backpulver1 TL
-
Petersilie, getrocknet2 EL
-
Öl zum Braten
-
Zwiebel geachtelt1
-
Katenschinkenwürfel125 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
630 kcal /
2635 kJ
Πρωτεΐνη
26 g
Λιπαρά
31 g
Υδατάνθρακες
60 g
Φυτικές ίνες
6.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thermomix® Magazin 5/2019
44 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBubble-up-Pizza
1ωρ. 40 λεπτ.
Reisauflauf mit Äpfeln
1ωρ. 45 λεπτ.
Milchreis mit Erdbeeren
50 λεπτ.
Schnelle Thunfisch-Pizza
1ωρ.
Spargelflammkuchen mit Zitronenöl
1ωρ. 20 λεπτ.
Paprika-Shakshuka mit Avocado
25 λεπτ.
Mediterraner Ciabatta-Auflauf
35 λεπτ.
Brokkoli-Gorgonzola-Pasta
30 λεπτ.
Käse-Schinken-Pfannkuchen
40 λεπτ.
Buchweizen Frikadellen
1ωρ. 10 λεπτ.
Gnocchi Tricolore
30 λεπτ.
Vegane Burritos mit Koriander-Chutney
30 λεπτ.