
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tiroler Schinkenbrot
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 16ωρ. 15 λεπτ.
16 Scheiben
Υλικά
Poolish
-
Wasser150 g
-
frische Hefe erbsengroß1 Stückchen
-
Roggenmehl Type 1150 und etwas mehr zum Bearbeiten150 g
Quellstück
-
Paniermehl60 g
-
Wasser90 g
Hauptteig
-
Buttermilch kalt270 g
-
frische Hefe5 g
-
Weizenmehl Type 550450 g
-
Salz (10 g)2 ½ TL
-
Honig10 g
-
Kümmel, gemahlen1 TL
-
Öl zum Einfetten
-
Kümmel, ganz1 TL
-
Schinkenwürfel, roh (z. B. Tiroler Schinken)100 g
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
172 kcal /
719 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
2 g
Υδατάνθρακες
31 g
Φυτικές ίνες
1.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Brotgenuss
13 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία