
Συσκευές & Αξεσουάρ
Majonez japoński (kewpie)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
10 porcji
Υλικά
-
10 g octu jabłkowego
-
20 g bulionu dashi, płynnego
-
120 g oleju z pestek winogron
-
1 łyżeczka musztardy Dijon
-
½ łyżeczki cukru
-
1 łyżeczka soli
-
1 żółtko bardzo świeże, rozm. L
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
119.5 kcal /
491.7 kJ
Πρωτεΐνη
0.5 g
Λιπαρά
12.9 g
Υδατάνθρακες
0.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

SUSHI
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPasta kanapkowa z bobu
45 λεπτ.
Sos paprykowy à la Ajvar
55 λεπτ.
Klasyczny wolno gotowany sos boloński
5ωρ.
Śródziemnomorski sos warzywny
45 λεπτ.
Pesto z jarmużu
25 λεπτ.
Pesto z rukoli i orzechów laskowych
10 λεπτ.
Pâté z wędzonego pstrąga
1ωρ. 20 λεπτ.
Pasta z kaszy pęczak i pora
40 λεπτ.
Pasta z kaszy jęczmiennej z suszonymi pomidorami
1ωρ.
Pâté z kurzych wątróbek
3ωρ. 30 λεπτ.
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1ωρ.
Pełnoziarniste spaghetti w kremowym sosie z soczewicy i marchewki (TM7)
1ωρ.