Rognone saltato con uova al vapore e rémoulade alla polpa di granchio

Rognone saltato con uova al vapore e rémoulade alla polpa di granchio

1.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porzioni

Υλικά

  • di acqua
    300 g
  • di rognone di vitello a toccheti (1 cm)
    600 g
  • di sedano rapa pelato e a cubetti
    150 g
  • di polpa di granchio
    80 g
  • di senape in grani grossi
    ½ cucchiaio
  • di panna (min. 30% di grassi)
    ½ cucchiaio
  • di Quark (formaggio cremoso)
    ½ cucchiaio
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe bianco macinato
    1 pizzico
Vinaigrette
  • tuorli
    4
  • di olio di oliva
    50 g
  • di aceto di riso
    5 g
  • di sale
    2 pizzichi
  • di pepe bianco macinato
    2 pizzichi
Terminare la preparazione
  • di olio di oliva
    5 g
  • tuorli
    4
  • di acqua
    300 g
  • di burro
    20 g
  • di fior di sale
    4 pizzichi
  • di pepe bianco macinato
    4 pizzichi

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 382 kcal / 1586 kJ
Πρωτεΐνη 23.8 g
Λιπαρά 30.8 g
Υδατάνθρακες 3 g
Φυτικές ίνες 3.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων