Συσκευές & Αξεσουάρ
咖哩筍丁豬肉水餃
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
30 個
Υλικά
-
紅蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)80 克
-
薑 切塊(約2公分)30 克
-
油20 克
-
咖哩粉2 茶匙
-
五香粉¼ 茶匙
-
熟竹筍 切小丁(約0.5公分)120 克
-
蔥 切蔥花25 克
-
米酒1 大匙
-
水3 大匙
-
鹽¾ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
醬油½ 茶匙
-
豬絞肉300 克
-
水餃皮30 張
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 個
Πρωτεΐνη
2.6 g
Θερμίδες
230.2 kJ /
55.1 kcal
Λιπαρά
2.3 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Υδατάνθρακες
6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
餃子館在我家
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν