青蒜魩仔魚豬肉水餃

青蒜魩仔魚豬肉水餃

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
30 個

Υλικά

  • 切塊(約2公分)
    20 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 3 大匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 依魩仔魚鹹度調整
    ¼ - ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 豬絞肉
    300 克
  • 純芝麻油
    20 克
  • 青蒜 切蒜花
    100 克
  • 魩仔魚 洗淨備用
    120 克
  • 水餃皮
    30 張

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 個

Πρωτεΐνη 2.9 g
Θερμίδες 236.3 kJ / 56.5 kcal
Λιπαρά 2.2 g
Φυτικές ίνες 0.3 g
Υδατάνθρακες 5.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων