 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
野米雜炊鍋
                
                Προετοιμασία 25 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
              
              
                
                2 人份
              
            Υλικά
- 
          乾香菇15 克
- 
          水150 克
- 
          蒜頭15 克
- 
          洋蔥 切塊(約2公分)120 克
- 
          奶油20 克
- 
          橄欖油10 克
- 
          蘑菇 切片(約0.5公分)120 克
- 
          鹽¾ 茶匙
- 
          黑胡椒粉½ 茶匙
- 
          乾燥百里香½ 茶匙
- 
          高湯300 克
- 
          野米 預先浸泡2小時,瀝乾150 克
- 
          去骨雞腿排 切塊(約3公分)350 克
- 
          帕瑪森起士粉 (現磨)30 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        55 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        3260 kJ  / 
                        780 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        34 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        5 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        75 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        超級穀物
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    