
Συσκευές & Αξεσουάρ
Caramel sauce
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
white sugar250 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
water1030 g
-
lemon juice (see Tip)1 tsp
-
unsalted butter chilled and added into mixing bowl in 1 piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
vinegar1 tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
460.9 kcal /
1935.5 kJ
Πρωτεΐνη
1.1 g
Λιπαρά
24.3 g
Υδατάνθρακες
63.5 g
Φυτικές ίνες
0 g
Κορεσμένα λιπαρά
15.8 g
Νάτριο
10.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

The Basic Cookbook
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalted caramel sauce
40min
Milk chocolate hazelnut spread
15min
Fruit crumble with crème anglaise
Žádné hodnocení
Brandy cream
15min
Fresh jalapeño dip
5min
Brandy cashew cream
5min
Brandy butter
10min
Plum and cherry paste
5hod. 15min
Apple, leek and sage sauce
15min
Apple and ginger paste
6hod. 15min
Milo® mousse
1hod. 5min
Blueberry jam
35min