Trippa in rosso con patate

Trippa in rosso con patate

4.8 48 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • cipolle a pezzi
    100 g
  • di carota pelata e a pezzi
    80 g
  • di gambo di sedano a pezzi
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di trippa precotta a listarelle (2 cm) (vedere consigli)
    600 g
  • di vino bianco secco
    80 g
  • foglie di alloro fresche o secche
    2
  • di acqua
    300 g
  • di sale + q.b.
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di polpa di pomodoro
    250 g
  • di concentrato di pomodoro
    20 g
  • di patate pelate e a tocchetti (2 cm circa)
    250 g
  • di Parmigiano Reggiano grattugiato (προαιρετικό πεδίο)
    30 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 262 kcal / 1096 kJ
Πρωτεΐνη 19.4 g
Λιπαρά 15.4 g
Υδατάνθρακες 11.5 g
Φυτικές ίνες 1.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων