 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
白醬野菇燕麥燉飯
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
              
              
                
                2 人份
              
            Υλικά
- 
          蒜頭10 克
- 
          洋蔥 切塊(約2公分)80 克
- 
          橄欖油30 克
- 
          鴻喜菇 去根部,剝散120 克
- 
          燕麥(榖類) 預先浸泡2小時,瀝乾80 克
- 
          牛奶220 克
- 
          鮮奶油30 克
- 
          凱宴辣椒粉¼ 茶匙
- 
          帕瑪森起士粉 (現磨)10 克
- 
          黑胡椒粉¼ 茶匙
- 
          鹽¼ 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        12.5 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2172.5 kJ  / 
                        520 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        36.5 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        6 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        41.5 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        超級穀物
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    