
Συσκευές & Αξεσουάρ
Focaccine con olive
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 50 λεπτ.
20 pezzi
Υλικά
-
50 g di olio extravergine di oliva
-
250 g di farina tipo 0
-
250 g di farina tipo 00
-
550 g di acqua
-
6 g di lievito di birra fresco
-
8 g di sale
Terminare la preparazione
-
80 di olive verdi denocciolate
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 pezzo
Νάτριο
316.4 mg
Πρωτεΐνη
2.7 g
Θερμίδες
521.7 kJ /
124.6 kcal
Λιπαρά
4.4 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.6 g
Υδατάνθρακες
18.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνIl pane di Altamura
4h
Pan Brioche
8h
Mantou (panini cinesi al Varoma)
3h
Pane integrale al vapore
2h
Chiocciole al formaggio
4h 15min
Langos
5h 10min
Mezzaluna di pane al farro
3h
Polka (pane francese)
5h
Pane di segale
3h 20min
Focaccia veloce in padella
40min
Pane integrale alla curcuma
16h
Panzerotti
5h