
Συσκευές & Αξεσουάρ
Erbsencremesuppe
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Zwiebeln halbiert2
-
Butter in Stücken40 g
-
Erbsen, frisch oder tiefgekühlt500 g
-
Wasser500 g
-
Gemüsebrühe (für 0,5 l)1 Würfel
-
Weißwein30 g
-
Crème fraîche200 g
-
Pfeffer2 Prisen
-
Salz½ TL
-
Kresse zum Garnieren½ Päckchen
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
11 g
Θερμίδες
1428 kJ /
341 kcal
Λιπαρά
24 g
Φυτικές ίνες
7.1 g
Υδατάνθρακες
18 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Kochen hat Saison
89 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Kochen hat Saison
89 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHähnchen-Lasagne-Suppe mit Bohnen
50 λεπτ.
Radieschensuppe
25 λεπτ.
Butternockerl
40 λεπτ.
Original französische Zwiebelsuppe
1ωρ.
Currywurstsuppe
40 λεπτ.
Gemüsesuppe mit Bulgur
45 λεπτ.
Pot au Feu von Edelfischen
45 λεπτ.
Kalte Rote-Bete-Suppe mit Forelle
40 λεπτ.
Grießnockerl (laktosefrei)
40 λεπτ.
Linsensuppe mit Spinat und Zitrone
40 λεπτ.
Herbstliche Minestrone
1ωρ. 20 λεπτ.
Leberknödel
55 λεπτ.