
Συσκευές & Αξεσουάρ
Erbsencremesuppe
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Zwiebeln halbiert2
-
Butter in Stücken40 g
-
Erbsen, frisch oder tiefgekühlt500 g
-
Wasser500 g
-
Gemüsebrühe (für 0,5 l)1 Würfel
-
Weißwein30 g
-
Crème fraîche200 g
-
Pfeffer2 Prisen
-
Salz½ TL
-
Kresse zum Garnieren½ Päckchen
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
341 kcal /
1428 kJ
Πρωτεΐνη
11 g
Λιπαρά
24 g
Υδατάνθρακες
18 g
Φυτικές ίνες
7.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Kochen hat Saison
89 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Kochen hat Saison
89 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνErbsencremesuppe
25min
Paprikasuppe
30min
Zwiebelsuppe
50min
Fischsuppe mit Gemüse
40min
Vichyssoise mit karamellisiertem Spargel
1h
Spargel-Rucola-Suppe
40min
Möhren-Fenchel-Eintopf mit Lachs
30min
Kartoffel-Paprika-Suppe
1h
Eierstich
25min
Möhren-Kichererbsen-Suppe
45min
Kohlrabisuppe
35min
Low Meat Käse-Porree-Suppe
40min