Lachs-Cannelloni

Lachs-Cannelloni

3.9 364 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 Portionen

Υλικά

  • Butter zum Einfetten
  • Parmesan in Stücken (2 cm)
    30 g
  • Petersilie ohne Stiele
    ½ Bund
  • Dill ohne Stiele
    ½ Bund
  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    200 g
  • Lachsfilet, frisch, ohne Haut oder TK, angetaut, in Stücken
    250 g
  • Eiweiß
    1
  • Räucherlachs in Stücken
    100 g
  • Zitronensaft
    1 TL
  • Salz
    ½ TL
  • weißer Pfeffer
    2 Prisen
  • Cayenne-Pfeffer
    1 Prise
  • Cannelloni
    12
  • Schmand
    200 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 363 kcal / 1538 kJ
Πρωτεΐνη 17 g
Λιπαρά 25 g
Υδατάνθρακες 18 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων