Glace rhubarbe, romarin et estragon

Glace rhubarbe, romarin et estragon

3.0 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ.
1 bocal

Υλικά

La veille
  • 1000 g de rhubarbe coupées en tronçons (2-3 cm)
  • 200 g de sucre roux
Le jour même
  • 1 branche d'aiguilles de romarin frais
  • 1 c. à café d'estragon frais
  • 1 blanc d'œuf

Διατροφή ανά 1 bocal

Θερμίδες 1015 kcal / 4298 kJ
Πρωτεΐνη 12 g
Λιπαρά 2 g
Υδατάνθρακες 2019 g
Φυτικές ίνες 25 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Νάτριο 172 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων