Jabłka pod kruszonką

Jabłka pod kruszonką

4.8 2.3K βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
6 porcji

Υλικά

  • 70 g masła plus dodatkowa ilość do natłuszczenia
  • 500 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
  • 1 ½ łyżeczki cynamonu, mielonego
  • 70 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
    70 g cukru
  • 70 g płatków owsianych
  • 70 g mąki pszennej pełnoziarnistej
    70 g mąki pszennej

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porcję

Νάτριο 5.9 mg
Πρωτεΐνη 3.6 g
Θερμίδες 1091.1 kJ / 260.8 kcal
Λιπαρά 10.6 g
Φυτικές ίνες 3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.2 g
Υδατάνθρακες 40.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων