
Συσκευές & Αξεσουάρ
鹽麴豬肉炊飯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
梅花肉 ,切丁(約1.5公分)200 克
-
鹽麴4 茶匙
-
蒜頭15 克
-
油10 克
-
紅蘿蔔 ,切丁(約1公分)50 克
-
四季豆 ,切丁(約1公分)50 克
-
高湯200 克
-
味醂10 克
-
白米 ,洗淨、瀝乾200 克
-
水500 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
717 kcal /
2996.8 kJ
Πρωτεΐνη
28.8 g
Λιπαρά
26.9 g
Υδατάνθρακες
87.6 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
61.8 g
Νάτριο
505.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

美味 • 炊飯
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν