鹽麴豬肉炊飯

鹽麴豬肉炊飯

4.4 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 梅花肉 ,切丁(約1.5公分)
    200 克
  • 鹽麴
    4 茶匙
  • 蒜頭
    15 克
  • 10 克
  • 紅蘿蔔 ,切丁(約1公分)
    50 克
  • 四季豆 ,切丁(約1公分)
    50 克
  • 高湯
    200 克
  • 味醂
    10 克
  • 白米 ,洗淨、瀝乾
    200 克
  • 500 克

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 505.3 mg
Πρωτεΐνη 28.8 g
Θερμίδες 2996.8 kJ / 717 kcal
Λιπαρά 26.9 g
Φυτικές ίνες 2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 61.8 g
Υδατάνθρακες 87.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων