Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole

Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole

4.3 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di Parmigiano reggiano a pezzi
    50 g
  • di nocciola
    50 g
  • spicchi di aglio a metà
    1 - 2
  • di cipolla a metà
    60 g
  • di burro, non salato
    40 g
  • di bacche di crespino (προαιρετικό πεδίο)
    30 g
    30 g di albicocche secche, denocciolate, tritate finemente
  • broccoli (circa 500 g)
    1
  • di riso per risotto
    250 g
  • di acqua
    650 g
  • di vino bianco
    100 g
    100 g di acqua
  • di sale
    1 cucchiaino
  • pepe, macinato fresco
  • di dado per brodo vegetale
    2 cucchiaini
    1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
  • pepe, macinato fresco per cospargere

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 515 kcal / 2159 kJ
Πρωτεΐνη 16 g
Λιπαρά 21 g
Υδατάνθρακες 61 g
Φυτικές ίνες 8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων