
Συσκευές & Αξεσουάρ
野菜炊飯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
薑10 克
-
熟竹筍 ,切塊(約3公分)60 克
-
紅蘿蔔 ,切塊(約3公分)60 克
-
油10 克
-
新鮮黑木耳 ,切丁(約1公分)60 克
-
蔬菜高湯200 克
-
鹽 (προαιρετικό πεδίο)¼ 茶匙
-
白米 ,洗淨、瀝乾200 克
-
四季豆 ,切丁(約1公分)100 克
-
新鮮豆腐皮 ,(約2片),切丁(約1公分)60 克
-
水500 克
-
蔥 ,切蔥花15 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
543 kcal /
2269.7 kJ
Πρωτεΐνη
17.5 g
Λιπαρά
10.8 g
Υδατάνθρακες
98.3 g
Φυτικές ίνες
6.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Νάτριο
1506.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

美味 • 炊飯
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν