Συσκευές & Αξεσουάρ
野菜炊飯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
薑10 克
-
熟竹筍 切塊(約3公分)60 克
-
紅蘿蔔 切塊(約3公分)60 克
-
油10 克
-
新鮮黑木耳 切丁(約1公分)60 克
-
蔬菜高湯200 克
-
鹽 (προαιρετικό πεδίο)¼ 茶匙
-
白米 洗淨、瀝乾200 克
-
四季豆 切丁(約1公分)100 克
-
80 克 油炸豆腐皮, ,切丁(約1公分)新鮮豆腐皮 (約2片),切丁(約1公分)60 克
-
水500 克
-
蔥 切蔥花15 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
1506.9 mg
Πρωτεΐνη
17.5 g
Θερμίδες
2269.7 kJ /
543 kcal
Λιπαρά
10.8 g
Φυτικές ίνες
6.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Υδατάνθρακες
98.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
美味 • 炊飯
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν