
Συσκευές & Αξεσουάρ
韓式五花牛泡菜炊飯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
2 人份
Υλικά
-
蒜頭15 克
-
黑麻油10 克
-
火鍋五花肉片 ,切片(長約5公分)300 克
-
韓式泡菜 ,略切150 克
-
水700 克
-
魚露2 茶匙
-
白米 ,洗淨、瀝乾200 克
-
蔥 ,切蔥花15 克
-
白芝麻1 大匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
586.5 kcal /
2451.5 kJ
Πρωτεΐνη
25.6 g
Λιπαρά
50.1 g
Υδατάνθρακες
7.4 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
121.1 g
Νάτριο
457.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

美味 • 炊飯
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν