
Συσκευές & Αξεσουάρ
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
garlic cloves2
-
onions sliced (5 mm)200 g
-
olive oil20 g
-
venison boneless, cut in pieces (2 cm)600 g
-
plain flour1 ½ Tbsp
-
carrots halved lengthways then sliced (3 cm)300 g
-
butternut squash cut in pieces (3 cm)250 g
-
tomato purée30 g
-
port50 g
-
water700 g
-
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ - ½ tsp
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
fresh bay leaves2
-
pitted prunes120 g
-
ground black pepper to taste
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
391 kcal /
1645 kJ
Πρωτεΐνη
37 g
Λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
35 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Νάτριο
952 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

A Very Thermomix® Christmas
63 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeef Bourguignon
1ωρ. 30 λεπτ.
Korean Fried Chicken
3ωρ. 10 λεπτ.
Chilli Beef with Lemon Feta
30 λεπτ.
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 λεπτ.
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1ωρ. 50 λεπτ.
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6ωρ. 30 λεπτ.
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1ωρ. 5 λεπτ.
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40 λεπτ.
Savoy Cabbage Roulades with Leek and Ham Rice
Καμία βαθμολογία
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1ωρ. 15 λεπτ.
Lamb Kebobs
3ωρ.
Chicken Étouffée
45 λεπτ.