
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Porcini Parmesan Stuffing
-
dried porcini mushrooms25 g
-
boiling water250 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
bread torn in pieces80 g
-
fresh parsley leaves3 sprigs
-
fresh rosemary leaves2 sprigs
-
chestnut mushrooms halved100 g
-
shallots halved70 g
-
unsalted butter diced20 g
-
garlic cloves2
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
Fillet of Beef
-
beef fillet1100 - 1200 g
-
olive oil plus extra for drizzling2 Tbsp
-
unsalted butter1 Tbsp
Red Wine Gravy
-
red wine150 g
-
redcurrant jelly150 g
-
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
cornflour mixed with 1 Tbsp water1 Tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
435 kcal /
1819.9 kJ
Πρωτεΐνη
35.6 g
Λιπαρά
20.8 g
Υδατάνθρακες
24.3 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.5 g
Νάτριο
585.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνToad in the Hole
1h
Couscous with Lamb and Vegetables
50min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Beef and Bean Enchiladas
40min
Beef and Ale Stew
2h 20min
Chicken garam masala
50min
Smoky Pork and Beans
3h
Green Curry Chicken
55min
Sausage and Bacon Casserole
50min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Turkey Burger
1h 25min
Chicken Curry with Spinach
1h 5min