
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Porcini Parmesan Stuffing
-
dried porcini mushrooms25 g
-
boiling water250 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
bread torn in pieces80 g
-
fresh parsley leaves3 sprigs
-
fresh rosemary leaves2 sprigs
-
chestnut mushrooms halved100 g
-
shallots halved70 g
-
unsalted butter diced20 g
-
garlic cloves2
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
Fillet of Beef
-
beef fillet1100 - 1200 g
-
olive oil plus extra for drizzling2 Tbsp
-
unsalted butter1 Tbsp
Red Wine Gravy
-
red wine150 g
-
redcurrant jelly150 g
-
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
cornflour mixed with 1 Tbsp water1 Tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
435 kcal /
1819.9 kJ
Πρωτεΐνη
35.6 g
Λιπαρά
20.8 g
Υδατάνθρακες
24.3 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.5 g
Νάτριο
585.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSausage and Bacon Casserole
50 λεπτ.
Lamb Korma
4ωρ.
Beef Fajitas
1ωρ.
Devilled Chicken with Coleslaw
1ωρ. 45 λεπτ.
Mediterranean Chicken Wings with Herb Orange Rice
1ωρ.
Turkey Cheeseburgers with Buffalo Slaw
40 λεπτ.
Chicken and Chickpea Tagine
1ωρ. 20 λεπτ.
Ham and Leek Pasta Sauce
30 λεπτ.
Coronation Chicken
30 λεπτ.
Baby-friendly Moroccan Minced Lamb with Aubergine and Quinoa
1ωρ.
Korean Fried Chicken
3ωρ. 10 λεπτ.
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1ωρ.