Makaron ze szparagami i zielonym groszkiem

Makaron ze szparagami i zielonym groszkiem

4.1 224 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • 350 g makaronu, suchego, typu tagliatelle np. zielonego
    350 g makaronu, świeżego, np. typu tagliatelle, zielonego
  • woda osolona, do gotowania makaronu
  • 50 g cebuli pokrojonej w ćwiartki
  • 20 g oliwy z oliwek
  • 250 g zielonych szparagów bez twardych końcówek, pokrojonych na 4 cm kawałki
  • 1 łyżeczka soli
  • 2 szczypty pieprzu białego, mielonego
  • ½ łyżeczki mieszanych ziół, suszonych
  • 150 g zielonego groszku, mrożonego uprzednio rozmrożonego
  • 200 g jogurtu naturalnego

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 443 kcal / 1854.8 kJ
Πρωτεΐνη 15.8 g
Λιπαρά 7.8 g
Υδατάνθρακες 83.5 g
Φυτικές ίνες 6.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.6 g
Νάτριο 521.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων