Makaron z ciecierzycy z sosem dyniowym z fetą

4.3 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
1 porcja

Υλικά

  • 150 g dyni obranej, pokrojonej na 3 cm kawałki
  • 50 g sera feta pokrojonego na kawałki
  • 1 ząbek czosnku
  • ½ łyżeczki tymianku, suszonego
  • 1000 g wody
  • 1 łyżeczki soli
  • 10 g oliwy z oliwek
  • 80 g makaronu, suchego z roślin strączkowych, np. z ciecierzycy
  • 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
  • 1 szczypta chili, mielonego (προαιρετικό πεδίο)
  • ½ łyżki orzechów włoskich, łuskanych posiekanych

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porcję

Νάτριο 1266.8 mg
Πρωτεΐνη 22.3 g
Θερμίδες 2383.6 kJ / 569.7 kcal
Λιπαρά 14.8 g
Φυτικές ίνες 4.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.2 g
Υδατάνθρακες 87.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων