Costolette d’agnello con carciofi sottovuoto

Costolette d’agnello con carciofi sottovuoto

4.5 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ. 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • limone preferibilmente biologico
    1
  • di vino bianco
    300 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di sale
    2 pizzico
  • di miele
    80 g
  • di costolette di agnello
    600 g
  • semi di finocchio q.b.
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di acqua
    1500 g
  • di succo di limone
    30 g
Contorno
  • cuori di carciofo
    6
  • limone il succo
    1
  • spicchio di aglio
    1
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate
    1 mazzetto
  • di olio extravergine di oliva
    30
  • di vino bianco
    40 g
  • di acqua
    100 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 731 kcal / 3060.5 kJ
Πρωτεΐνη 57.1 g
Λιπαρά 38.9 g
Υδατάνθρακες 40.9 g
Φυτικές ίνες 10.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 14.2 g
Νάτριο 776.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων