Pão de lavrador

Pão de lavrador

4.3 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 16ωρ. 15 λεπτ.
500 g

Υλικά

Massa-mãe de centeio
  • água
    260 g
  • isco (massa-mãe de centeio)
    20 g
  • farinha de centeio tipo 130
    200 g
Massa demolhada frio
  • pão ralado
    25 g
  • água
    50 g
Massa principal
  • água
    90 g
  • farinha de centeio tipo 130
    100 g
  • farinha tipo 65
    220 g
  • sal
    2 c. chá de
  • mistura de especiarias p/ pão
    2 c. chá de
  • banha
    1 c. chá de

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 500 g

Νάτριο 4870.4 mg
Πρωτεΐνη 63.5 g
Θερμίδες 8423.6 kJ / 2013.3 kcal
Λιπαρά 14.2 g
Φυτικές ίνες 42.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.1 g
Υδατάνθρακες 410.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων