Pão Venezia

Pão Venezia

4.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 17ωρ. 10 λεπτ.
700 g

Υλικά

Massa-mãe de trigo
  • água
    150 g
  • isco (massa-mãe de trigo e maçã)
    15 g
  • farinha tipo 65
    150 g
Massa principal
  • água fria
    175 g
  • sêmola de trigo duro de moagem fina (ver dica), mais q.b. p/ polvilhar
    300 g
  • fermento de padeiro fresco
    5 g
  • sal
    2 c. chá de
  • azeite
    4 c. sopa de

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 700 g

Νάτριο 4683.3 mg
Πρωτεΐνη 61.7 g
Θερμίδες 8678 kJ / 2074.1 kcal
Λιπαρά 64.1 g
Φυτικές ίνες 44.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.3 g
Υδατάνθρακες 328.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων