Pão duplo de centeio e espelta

Pão duplo de centeio e espelta

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ. 30 λεπτ.
1 Receita completa

Υλικά

Massa-mãe de centeio
  • água
    330 g
  • isco (massa-mãe de centeio)
    15 g
  • farinha de centeio tipo 130
    255 g
Massa demolhada a quente
  • centeio em grão
    170 g
  • água
    255 g
Massa principal
  • Azeite q.b. p/ untar
  • água fria, mais q.b. p/ vapor
    85 g
  • fermento de padeiro fresco
    15 g
  • farinha de centeio tipo 130 mais q.b. p/ polvilhar
    255 g
  • farinha de espelta tipo 630
    170 g
  • sal
    2 c. chá de

Βαθμός δυσκολίας

δύσκολη


Διατροφή ανά 1 Receita completa

Πρωτεΐνη 86 g
Θερμίδες 12102 kJ / 2990 kcal
Λιπαρά 12 g
Φυτικές ίνες 70.3 g
Υδατάνθρακες 571 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων