Pão alentejano

Pão alentejano

4.7 34 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
750 g

Υλικά

Massa de levedura:
  • água
    50 g
  • fermento de padeiro fresco
    5 g
  • farinha tipo 65
    90 g
Pão:
  • água mais q.b. p/ hidratar
    280 g
  • sal
    1 c. chá de
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    500 g

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 100 g

Νάτριο 313.7 mg
Πρωτεΐνη 9.7 g
Θερμίδες 1197.3 kJ / 286.2 kcal
Λιπαρά 1.4 g
Φυτικές ίνες 2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.2 g
Υδατάνθρακες 57.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων