Aubergine miso sous-vide

Aubergine miso sous-vide

3.6 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • 90 g de pâte de miso blanche (shiro miso)
  • 40 g de mirin
  • 35 g de saké
    35 g d'eau
  • 30 g de sucre en poudre
  • 1 ½ c. à café d'huile de sésame
  • 2 pincées de sel
  • 360 g d'aubergines coupées en rondelles (2 cm), puis en morceaux (3 cm)
  • 1600 g d'eau environ, à ajuster si besoin
  • 30 g de jus de citron fraîchement pressé (½ citron)
  • 1 c. à soupe de graines de sésame grillées
  • 1 ciboule émincée en biseau

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 156 kcal / 654 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 6 g
Υδατάνθρακες 13 g
Φυτικές ίνες 5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.9 g
Νάτριο 670 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων