Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinatsalat mit Aprikosendressing und Halloumi
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Aprikosen, getrocknet, entsteint60 g
-
Walnusshälften50 g
-
Halloumi in Scheiben (ca. 1 cm)200 g
-
Olivenöl und etwas mehr zum Braten20 g
-
Balsamico, hell40 g
-
Aprikosenkonfitüre40 g
-
Honig20 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer3 Prisen
-
Babyspinat, frisch200 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
15 g
Θερμίδες
1821 kJ /
435 kcal
Λιπαρά
31 g
Φυτικές ίνες
4.4 g
Υδατάνθρακες
22 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Der Sommer schmeckt
24 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
THERMOMIX® Magazin 2/2020
43 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChili-Cheese-Nachos
40 λεπτ.
Paprika in Essig-Öl-Marinade
1ωρ. 10 λεπτ.
Parmesan-Mousse mit karamellisierten Weintrauben und Parmaschinken
8ωρ.
Kartoffelsalat mit Zuckerschoten und Backerbsen
1ωρ. 10 λεπτ.
Grünkohl-Kartoffel-Frittata
1ωρ. 10 λεπτ.
Curry-Couscous-Salat mit grünen Bohnen
30 λεπτ.
Pizzabrote
50 λεπτ.
Rhabarber-Vinaigrette
30 λεπτ.
Garnelencocktail
30 λεπτ.
Parmesancracker
20 λεπτ.
Kartoffelsalat mit Ei und Edamame
45 λεπτ.
Linsensalat
45 λεπτ.