
Συσκευές & Αξεσουάρ
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Duck
-
duck breasts, skin on (approx. 170 g each)4
-
fine sea salt4 pinches
-
ground black pepper4 pinches
Blackberry Sauce
-
fresh blackberries250 g
-
caster sugar30 g
Celeriac Mash
-
celeriac peeled, diced (2 cm)800 g
-
water1200 g
-
unsalted butter diced50 g
-
fine sea salt½ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
504 kcal /
2107 kJ
Πρωτεΐνη
51 g
Λιπαρά
22 g
Υδατάνθρακες
19 g
Κορεσμένα λιπαρά
10 g
Νάτριο
801 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Autumn Dinners
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSausage and Bacon Casserole
50 λεπτ.
Lamb Korma
4ωρ.
Beef Fajitas
1ωρ.
Devilled Chicken with Coleslaw
1ωρ. 45 λεπτ.
Mediterranean Chicken Wings with Herb Orange Rice
1ωρ.
Turkey Cheeseburgers with Buffalo Slaw
40 λεπτ.
Chicken and Chickpea Tagine
1ωρ. 20 λεπτ.
Ham and Leek Pasta Sauce
30 λεπτ.
Coronation Chicken
30 λεπτ.
Baby-friendly Moroccan Minced Lamb with Aubergine and Quinoa
1ωρ.
Korean Fried Chicken
3ωρ. 10 λεπτ.
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1ωρ.