
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
dried porcini mushrooms25 g
-
boiling water for soaking
-
hazelnuts100 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
garlic cloves3
-
shallots halved80 g
-
olive oil20 g
-
chestnut mushrooms quartered300 g
-
fresh portobello mushrooms cut in pieces (3 cm)250 g
-
fresh thyme leaves only6 sprigs
-
water1000 g
-
quinoa150 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
194 kcal /
807 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
13 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.1 g
Νάτριο
80 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Gluten-free Christmas
8 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνNaan Bread with Onion and Cumin
1ωρ. 30 λεπτ.
Cauliflower and Broccoli Gratin
50 λεπτ.
Kachumber (Onion, Tomato and Cucumber Salad)
5 λεπτ.
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
20 λεπτ.
Tomato Rice Balls
40 λεπτ.
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 λεπτ.
Pease Pudding
13ωρ. 10 λεπτ.
Carrot and Swede Mash
20 λεπτ.
Creamy White Beans and Leeks
20 λεπτ.
Red Cabbage
1ωρ.
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1ωρ. 25 λεπτ.
Pilau Rice
30 λεπτ.