Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
3 portions
Υλικά
Filling
-
fresh chives, cut in pieces (4 cm)fresh tarragon leaves5 g
-
artichoke hearts, in oil drained80 g
-
ricotta cheese100 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Chicken Ballotine and Red Pepper Sauce
-
chicken breasts, skinless (approx. 180-200 g each)3
-
water ensuring bags are completely covered with water (see tip)1400 - 1500 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
red peppers halved and deseeded2
-
garlic cloves unpeeled4
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil40 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
625.4 mg
Πρωτεΐνη
44.6 g
Θερμίδες
1831.8 kJ /
437.8 kcal
Λιπαρά
22.5 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.7 g
Υδατάνθρακες
13 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLayered Chicken Dinner
2ωρ.
Stuffed Crust Salami Pizza
1ωρ. 50 λεπτ.
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26ωρ. 15 λεπτ.
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3ωρ. 20 λεπτ.
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3ωρ. 10 λεπτ.
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2ωρ.
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8ωρ. 45 λεπτ.
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1ωρ. 10 λεπτ.
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1ωρ. 20 λεπτ.
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2ωρ.
Beef and Ale Stew
2ωρ. 20 λεπτ.
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2ωρ. 20 λεπτ.