
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
3 portions
Υλικά
Filling
-
fresh tarragon leaves5 g
-
artichoke hearts, in oil drained80 g
-
ricotta cheese100 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Chicken Ballotine and Red Pepper Sauce
-
chicken breasts, skinless (approx. 180-200 g each)3
-
water ensuring bags are completely covered with water (see tip)1400 - 1500 g
-
lemon juice (see tip)30 g
-
red peppers halved and deseeded2
-
garlic cloves unpeeled4
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil40 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
437.8 kcal /
1831.8 kJ
Πρωτεΐνη
44.6 g
Λιπαρά
22.5 g
Υδατάνθρακες
13 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.7 g
Νάτριο
625.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPork Chops with Orange
2ωρ. 25 λεπτ.
Chicken with creamy vegetable sauce
50 λεπτ.
Beef Bourguignon
1ωρ. 30 λεπτ.
Stuffed Crust Salami Pizza
1ωρ. 50 λεπτ.
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1ωρ. 20 λεπτ.
Chicken Tacos al Pastor
45 λεπτ.
Lamb Kebobs
3ωρ.
Cape Malay Chicken Curry
1ωρ.
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1ωρ.
Chilli Beef with Lemon Feta
30 λεπτ.
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40 λεπτ.
Peking Chicken
45 λεπτ.