
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thick)4
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
fresh thyme4 sprigs
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1400 g
-
lemon juice (see tip)30 g
-
shallots50 g
-
fresh tarragon leaves only, to taste1 - 2 sprigs
-
dry white wine50 g
-
white wine vinegar15 g
-
unsalted butter diced, plus 1 Tbsp for searing steaks200 g
-
egg yolks from medium eggs4
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
93 mg
Πρωτεΐνη
46 g
Θερμίδες
2926 kJ /
698 kcal
Λιπαρά
56 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
32 g
Υδατάνθρακες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSausage and Fennel Orzotto
50 λεπτ.
Boboti (Spiced Baked Mince Beef)
1ωρ. 10 λεπτ.
Spicy Pulled Beef
8ωρ. 10 λεπτ.
Healthy Greek Turkey Burgers
40 λεπτ.
Broccoli and Ham Pasta Bake
1ωρ. 10 λεπτ.
Chicken Enchiladas
1ωρ.
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1ωρ. 5 λεπτ.
Beef, Ale and Dumpling Stew
1ωρ. 55 λεπτ.
Pork with Spinach Lentils
20 λεπτ.
Chicken and Cauliflower Curry
45 λεπτ.
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1ωρ. 10 λεπτ.
Curry Noodles with Pork
45 λεπτ.