Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thick)4
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
fresh thyme4 sprigs
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
shallots50 g
-
fresh tarragon leaves only, to taste1 - 2 sprigs
-
dry white wine50 g
-
white wine vinegar15 g
-
unsalted butter diced, plus 1 Tbsp for searing steaks200 g
-
egg yolks from medium eggs4
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
93 mg
Πρωτεΐνη
46 g
Θερμίδες
2926 kJ /
698 kcal
Λιπαρά
56 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
32 g
Υδατάνθρακες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken and Mushroom Rice
55 λεπτ.
Meat Skewers with Rice in Sauce
1ωρ. 45 λεπτ.
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1ωρ. 25 λεπτ.
Lentil Curry Stew with Chicken
8ωρ. 35 λεπτ.
Leftover Roast Patties with Egg
45 λεπτ.
Speedy Bean and Chorizo Chilli
20 λεπτ.
Easy Satay Chicken
30 λεπτ.
Creamy mustard chicken stew
40 λεπτ.
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 λεπτ.
Quick Lamb Dhansak
50 λεπτ.
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
40 λεπτ.
Roast Chicken with Vegetables
1ωρ. 10 λεπτ.