Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
olive oil20 g
-
red onions cut in wedges200 g
-
carrots sliced (5 mm)150 g
-
celery stalk sliced (5 mm)70 g
-
red wine80 g
-
pork cheeks (approx. 150 g each)4
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh rosemary leaves2 tsp
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1300 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
89 mg
Πρωτεΐνη
33 g
Θερμίδες
2505 kJ /
598 kcal
Λιπαρά
48 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
19 g
Υδατάνθρακες
5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Sous-vide with Blade Cover
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken Pizzaiola
50 λεπτ.
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1ωρ. 20 λεπτ.
Spicy Beef with Red Peppers
30 λεπτ.
Roast Chicken with Vegetables
1ωρ. 10 λεπτ.
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1ωρ.
Beef Korma
2ωρ. 25 λεπτ.
Char Siu Bao Buns with Pickled Carrots
4ωρ.
Potato and Pork Rib Racks
1ωρ. 30 λεπτ.
Pork Chops with Orange
2ωρ. 25 λεπτ.
Mexican Meatballs with Black Beans
1ωρ. 5 λεπτ.
Broccoli and Ham Pasta Bake
1ωρ. 10 λεπτ.
Sausage and Bacon Casserole
50 λεπτ.