
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
olive oil20 g
-
red onions cut in wedges200 g
-
carrots sliced (5 mm)150 g
-
celery stalk sliced (5 mm)70 g
-
red wine80 g
-
pork cheeks (approx. 150 g each)4
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh rosemary leaves2 tsp
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1300 g
-
lemon juice (see tip)30 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
598 kcal /
2505 kJ
Πρωτεΐνη
33 g
Λιπαρά
48 g
Υδατάνθρακες
5 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
19 g
Νάτριο
89 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sous-vide with Blade Cover
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPork Chops with Orange
2ωρ. 25 λεπτ.
Cape Malay Chicken Curry
1ωρ.
Beef Koftas with Saffron Yoghurt
1ωρ. 20 λεπτ.
Pepper, Onion and Sausage Galettes
2ωρ. 30 λεπτ.
Pulled Pork Buns
6ωρ. 20 λεπτ.
Chicken Tacos al Pastor
45 λεπτ.
Lebanese Lamb Puff Pastry Tart
1ωρ.
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1ωρ.
Pulled Tandoori Chicken
30 λεπτ.
Spicy Chicken with Coconut Rice
1ωρ. 25 λεπτ.
Onion Pie
2ωρ.
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1ωρ. 5 λεπτ.