Crumble de batatas con beicon

Crumble de batatas con beicon

4.3 46 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • de agua
    750 g
  • de batatas con piel bien lavadas
    750 - 1000 g
  • de mantequilla (y un poco más para engrasar)
    70 g
  • de beicon en lonchas en tiras pequeñas
    200 g
  • de cebolla en cuartos
    300 g
  • de sal
    2 pellizco
  • de pimienta molida
    3 pellizcos
  • de nata líquida
    200 g
  • huevos
    2
  • de harina
    50 g
  • de almendras crudas sin piel
    50 g
  • de copos de avena
    40 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 556 kcal / 2324 kJ
Πρωτεΐνη 18.3 g
Λιπαρά 32.5 g
Υδατάνθρακες 47.7 g
Φυτικές ίνες 6.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 14.4 g
Νάτριο 937.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων