Petto d’anatra con pere e nocciole

Petto d’anatra con pere e nocciole

3.7 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 30 g di nocciole tostate
  • 20 g di olio di riso
  • 2 pere a cubetti (1 cm)
  • ½ stecca di vaniglia i semini
  • ½ cucchiaino di zenzero in polvere
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1700 g acqua
  • 400 g di petti d'anatra con la pelle (in un unico pezzo)

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 4 porzioni

Νάτριο 4 mg
Πρωτεΐνη 77.7 g
Θερμίδες 5527.1 kJ / 1321 kcal
Λιπαρά 90.6 g
Φυτικές ίνες 13.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 21.8 g
Υδατάνθρακες 56.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων