Potée de légumes

Potée de légumes

4.8 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • 20 - 25 g d'huile d'olive
  • 100 - 150 g de mélange de légumes pour potage (p. ex. oignons, échalotes, poireaux, carottes, céleri) coupés en morceaux (2 cm)
  • 350 - 400 g de légumes variés (p. ex courgettes, potiron, patates douces, pommes de terre, panais) coupés en morceaux (2 cm)
  • 50 g de mélange de légumes congelés (προαιρετικό πεδίο)
    50 g de petits pois surgelés
  • 700 - 800 g d'eau
  • 1 c. à café de bouillon de légumes en pâte
    1 de bouillon de légumes (pour 0,5l)
  • ½ - 1 c. à café de sel
    ½ - 1 c. à soupe de sauce de soja
  • 60 - 80 g de pâtes vermicelles (voir conseil)

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 160 kcal / 670 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 5 g
Υδατάνθρακες 20 g
Φυτικές ίνες 3.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων