Potée de légumes

Potée de légumes

4.8 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • d'huile d'olive
    20 - 25 g
  • de mélange de légumes pour potage (p. ex. oignons, échalotes, poireaux, carottes, céleri) coupés en morceaux (2 cm)
    100 - 150 g
  • de légumes variés (p. ex courgettes, potiron, patates douces, pommes de terre, panais) coupés en morceaux (2 cm)
    350 - 400 g
  • de mélange de légumes congelés (προαιρετικό πεδίο)
    50 g
    50 g de petits pois surgelés
  • d'eau
    700 - 800 g
  • de bouillon de légumes en pâte
    1 c. à café
    1 de bouillon de légumes (pour 0,5l)
  • de sel
    ½ - 1 c. à café
    ½ - 1 c. à soupe de sauce de soja
  • de pâtes vermicelles (voir conseil)
    60 - 80 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 160 kcal / 670 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 5 g
Υδατάνθρακες 20 g
Φυτικές ίνες 3.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων