Pain toast

Pain toast

4.6 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 16ωρ.
16 tranches

Υλικά

Levain panaire (poolish)
  • d'eau
    150 g
  • de levure boulangère fraîche de la grandeur d'un petit pois (1 g)
    1 petit morceau
  • de farine à pain
    150 g
Pâte à pain
  • d'eau froide et un peu plus pour travailler
    140 g
  • de farine à pain et un peu plus pour travailler
    275 g
  • d'huile pour graisser
    un peu
  • de levure boulangère fraîche
    10 g
  • de beurre froid coupé en morceaux
    40 g
  • de sucre de canne complet (ou de sucre brut)
    30 g
  • de sel (10-12 g)
    2 c. à café

Διατροφή ανά 1 tranche(s)

Θερμίδες 118 kcal / 492 kJ
Πρωτεΐνη 3 g
Λιπαρά 2 g
Υδατάνθρακες 2 g
Φυτικές ίνες 1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων