Fetuccine con hongos

Fetuccine con hongos

4.3 39 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porciones

Υλικά

  • de perejil fresco sólo las hojas
    20 g
  • diente de ajo
    1
  • de aceite de oliva extra virgen
    50 g
  • de hongos porcini frescos en rebanadas
    100 g
    30 g de hongos porcini deshidratados, remojados en agua caliente por 20 minutos, escurridos
  • de sal fina o al gusto
    1 ¼ cdita
  • de agua
    1200 g
  • fetuccine (pasta larga seca)
    300 g
  • de pimienta negra recién molida
    2 pizcas

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 382 kcal / 1599 kJ
Πρωτεΐνη 11 g
Λιπαρά 14 g
Υδατάνθρακες 54 g
Φυτικές ίνες 6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων