茄汁海鮮燉飯

茄汁海鮮燉飯

4.5 10 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 蒜頭
    15 克
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    60 克
  • 奶油
    30 克
  • 草蝦 去鬚腳和腸泥
    100 克
  • 透抽 切圈
    60 克
  • 罐裝切碎番茄
    150 克
  • 義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約16-18分鐘
    100 克
  • 高湯
    125 克
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
    100 克
  • 紅鯛魚片 切塊
    60 克
  • 黑胡椒粗粒
    ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 帕瑪森起士粉 依個人口味調整
    5 克

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 497.9 mg
Πρωτεΐνη 31.7 g
Θερμίδες 1938.7 kJ / 463.8 kcal
Λιπαρά 16.4 g
Φυτικές ίνες 0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 242.4 g
Υδατάνθρακες 49.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων