蘑菇嫩雞燉飯

蘑菇嫩雞燉飯

4.3 20 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 紅蔥頭
    10 克
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    60 克
  • 奶油
    30 克
  • 去骨去皮雞腿肉 切塊(約3公分)
    250 克
  • 蘑菇 切片
    80 克
  • 義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約16-18分鐘
    100 克
  • 義大利綜合香料
    ½ 茶匙
  • 高湯
    220 克
  • 鮮奶油
    30 克
  • 黑胡椒粗粒
    ¼ 茶匙
  • 帕瑪森起司 依個人口味調整
    5 克
  • 巴西利 (裝飾用)
    5 克

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 185.6 mg
Πρωτεΐνη 26.4 g
Θερμίδες 2745.2 kJ / 656.8 kcal
Λιπαρά 40.9 g
Φυτικές ίνες 1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 156.7 g
Υδατάνθρακες 46.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων