菠菜松阪豬燉飯

菠菜松阪豬燉飯

4.4 10 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 500 克
  • 新鮮菠菜葉
    80 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    60 克
  • 奶油
    30 克
  • 松阪肉 切丁(約1公分)
    150 克
  • 新鮮香菇 切片
    80 克
  • 義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約16-18分鐘
    100 克
  • 高湯
    250 克
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ⅛ 茶匙
  • 帕瑪森起士粉 依個人口味調整
    5 克

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 279.9 mg
Πρωτεΐνη 9.7 g
Θερμίδες 1488.6 kJ / 356.2 kcal
Λιπαρά 14.6 g
Φυτικές ίνες 3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 37.5 g
Υδατάνθρακες 48.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων