Συσκευές & Αξεσουάρ
白酒蛤蜊燉飯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
蒜頭15 克
-
洋蔥 切塊(約3公分)60 克
-
奶油30 克
-
新鮮蘑菇 切片100 克
-
白酒70 克
-
義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約16-18分鐘100 克
-
高湯170 - 190 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨250 克
-
蘆筍 切段(約3公分)50 克
-
帕瑪森起司 依個人口味調整5 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
636.1 mg
Πρωτεΐνη
18.3 g
Θερμίδες
1778.2 kJ /
425.4 kcal
Λιπαρά
15 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
85.2 g
Υδατάνθρακες
56.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
RISOTTO
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν