白酒蛤蜊燉飯

白酒蛤蜊燉飯

4.3 9 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 蒜頭
    15 克
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    60 克
  • 奶油
    30 克
  • 新鮮蘑菇 切片
    100 克
  • 白酒
    70 克
  • 義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約16-18分鐘
    100 克
  • 高湯
    170 - 190 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
    250 克
  • 蘆筍 切段(約3公分)
    50 克
  • 帕瑪森起司 依個人口味調整
    5 克

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 636.1 mg
Πρωτεΐνη 18.3 g
Θερμίδες 1778.2 kJ / 425.4 kcal
Λιπαρά 15 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 85.2 g
Υδατάνθρακες 56.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων