Vellutata di funghi champignon

Vellutata di funghi champignon

4.7 30 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di funghi champignon freschi, tagliati a metà
    400 g
  • di acqua
    500 - 600 g
  • di latte
    200 g
  • cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
    1
    1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale, in pasta, fatto in casa
  • di farina di grano
    50 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di panna
    50 g
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
    4 rametti
  • di formaggio fuso (opzionale)
    40 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 132 kcal / 550 kJ
Πρωτεΐνη 7 g
Λιπαρά 9 g
Υδατάνθρακες 5 g
Φυτικές ίνες 2.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων