Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 portions
Υλικά
-
white sugar120 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
water50 g
-
Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)4
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
flaked almonds toasted, to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
4.3 mg
Πρωτεΐνη
1.9 g
Θερμίδες
1078.4 kJ /
256.8 kcal
Λιπαρά
2.7 g
Φυτικές ίνες
6.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.2 g
Υδατάνθρακες
49.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Sous vide (TM6) with blade cover
7 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRaspberry and vanilla marshmallows
2ωρ. 15 λεπτ.
Spooky shortbread fingers
1ωρ. 50 λεπτ.
Paris–Brest with praline cream
26ωρ.
Ghost meringues
12ωρ. 25 λεπτ.
Rocky road with vanilla bean marshmallow
2ωρ. 45 λεπτ.
Churros
40 λεπτ.
Passionfruit gummies
1ωρ. 25 λεπτ.
Best ever carrot cake
1ωρ. 35 λεπτ.
Edna's lemon curd teacake
40 λεπτ.
Vanilla slice
26ωρ. 5 λεπτ.
Apple fritters
1ωρ.
Mini carrot and almond cakes
1ωρ. 25 λεπτ.