
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 portions
Υλικά
-
white sugar120 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
water50 g
-
Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)4
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
flaked almonds toasted, to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
256.8 kcal /
1078.4 kJ
Πρωτεΐνη
1.9 g
Λιπαρά
2.7 g
Υδατάνθρακες
49.5 g
Φυτικές ίνες
6.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.2 g
Νάτριο
4.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sous vide (TM6) with blade cover
7 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPassionfruit gummies
1ωρ. 25 λεπτ.
Date and nut balls
20 λεπτ.
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4ωρ. 5 λεπτ.
Chocolate mousse
1ωρ. 10 λεπτ.
Raw lamington slice
1ωρ.
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 λεπτ.
Hedgehog honeycomb slice
2ωρ. 35 λεπτ.
Peppermint chocolate brownie cheesecake
1ωρ. 5 λεπτ.
Apple fritters
1ωρ.
Mini apple crumble cakes
1ωρ. 15 λεπτ.
Chocolate mud muffins (gut health)
40 λεπτ.
Polish crêpes
3ωρ. 35 λεπτ.