Mushroom and White Wine Cream Sauce

Mushroom and White Wine Cream Sauce

4.7 72 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
300 g

Υλικά

  • dried porcini mushrooms
    12 g
  • water
    30 g
  • fresh portobello mushrooms roughly cut in pieces
    100 g
  • unsalted butter cold, diced
    50 g
  • shallots halved
    60 g
  • dry white wine
    120 g
  • chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled
    ½
    ½ tsp chicken stock paste, homemade
  • boiling water
    200 g
  • single cream (approx. 18 % fat)
    125 g
  • plain flour
    25 g
  • fine sea salt plus extra to taste
    ¼ - ½ tsp
  • ground black pepper plus extra to taste
    2 pinches
  • fine sea salt to taste

Διατροφή ανά 300 g

Θερμίδες 789 kcal / 3309 kJ
Πρωτεΐνη 13 g
Λιπαρά 62 g
Υδατάνθρακες 27 g
Φυτικές ίνες 10.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 49 g
Νάτριο 1636 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων