
Συσκευές & Αξεσουάρ
Béarnaise Sauce
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
300 g
Υλικά
-
fresh tarragon leaves only, reserving stems, to taste4 - 5 sprigs
-
shallots halved80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter diced180 g
-
egg yolks from medium eggs4
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper freshly ground2 pinches
Διατροφή ανά 300 g
Θερμίδες
1560.7 kcal /
6529.8 kJ
Πρωτεΐνη
14.1 g
Λιπαρά
160.9 g
Υδατάνθρακες
19.8 g
Φυτικές ίνες
3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
97.8 g
Νάτριο
1473 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thicken Mode
17 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGarlic and Chilli Mayonnaise
5 min
Chicken Meatballs with Red Pesto
1 godz.
Tomato ketchup
1 godz. 15 min
Aubergine and Almond Dip
20 min
Pistachio Pesto
10 min
Mushroom Pâté
1 godz. 30 min
Tartare Sauce
10 min
Béarnaise Sauce
15 min
Vegan Mayonnaise
15 min
Paprika and Lime Brazil Nut Cream
4 godz. 5 min
The Ultimate Barbecue Sauce
2 godz.
Mojo Sauce for Seafood
10 min