
Συσκευές & Αξεσουάρ
Béarnaise Sauce
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
300 g
Υλικά
-
fresh tarragon leaves only, reserving stems, to taste4 - 5 sprigs
-
shallots halved80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter diced180 g
-
egg yolks from medium eggs4
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper freshly ground2 pinches
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 300 g
Θερμίδες
1560.7 kcal /
6529.8 kJ
Πρωτεΐνη
14.1 g
Λιπαρά
160.9 g
Υδατάνθρακες
19.8 g
Φυτικές ίνες
3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
97.8 g
Νάτριο
1473 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thicken Mode
17 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTikka Paste
1 Std.
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 Min
Peppercorn Sauce
30 Min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15 Min
The Ultimate Barbecue Sauce
2 Std.
Vegetable pasta sauce
40 Min
Tahini and Beetroot Dip
1 Std. 15 Min
Lemon Chermoula Marinade
15 Min
Bread Sauce
1 Std. 25 Min
Tomato Ketchup
1 Std. 15 Min
Tzatziki
20 Min
Thai Sweet Chilli Sauce
15 Min